Contact met Stronati Tafels

Handelsweg 8
6662 NH Elst

Handelsweg 8
6662 NH Elst

Volg je ons via social media?

Welkom bij Stronati Tafels Elst

Leuk je te ontmoeten

Dagelijks creëert Stronati Tafels op maat gemaakte tafels voor het midden- en hoogsegment. Wij maken gebruik van unieke materialen, stijlen en ontwerpen waardoor onze producten van hoge kwaliteit zijn. Bij Stronati werken we zoals gezegd dagelijkse met mooie materialen, ontwerpen en helpen klanten bij het verrijken van hun woninginrichting. Met passie, vakmanschap en persoonlijke aandacht voor de klant proberen wij het verschil te maken.

Stronati Tafels denkt graag met je mee, om te zorgen dat jouw interieur het leven thuis een stuk mooier en praktischer maakt.

Ben jij geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen doen? Doe dan inspiratie op en bekijk de mogelijkheden op onze website?

Heb je speciale wensen voor een mooie tafel? Maak dan een afspraak of kom een keer langs in onze showroom.

Leer ons kennen

Bij Stronati geven wij onze klanten graag persoonlijke advies en staat ons team klaar om jou verder te helpen. Dit zijn de mensen die onze mooie tafels maken en jou op weg helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Contact met Stronati

Naast het produceren van mooie tafels vinden het belangrijk om de beste service te bieden tijdens ieder contactmoment. Wanneer je vragen hebt voor ons, dan kan je ons dagelijks gemakkelijk bereiken via telefoon, e-mail of kun je het onderstaande contactformulier invullen. Stuur je een e-mail of vul je het contactformulier in dan proberen wij dezelfde dag nog contact met je op te nemen.