Over Stronati tafels

Het verhaal van Stronati en Stronati Tafels

Wij produceren handgemaakte keukens en meubelen, al meer dan 40 jaar. Onze schat aan ervaring is opgebouwd over een lange geschiedenis van zowel traditie als innovatie. Vakmanschap en technologisch onderzoek zijn de solide garanties van kwaliteit. 

Een rijke historie aan vakmanschap

Het verhaal van Stronati keuken & interieurbouw begon in een ambachtelijke werkplaats in Arnhem. Destijds nog onder de naam Uniantiek keuken en meubelmakerij. Bas Frederiks en Saskia Stronati, hebben het bedrijf in 1996 op jonge leeftijd overgenomen. Zo leerden zij het hout te bewerken en de kwaliteiten ervan te waarderen.

Sinds 2008 houdt Stronati keuken & interieurbouw ten eerste zich bezig met de productie van keukens. Verder onderzoeken zij het potentieel onderzoeken van hout en mechanica. Zij blijven graag op de hoogte van nieuwe innovaties die vervolgens kansen en vooruitgang bieden.

Daarnaast hebben zij tegelijkertijd de waarde van ervaring van werk in de loop van de tijd leren respecteren. Stronati produceert keukens en meubels die aansluiten op het dagelijks leven. Zo spelen zij in op functionele problemen, maar dan met nieuwe vormen en betrouwbare materialen. Keukens en meubels met eigentijdse exclusieve ontwerpen kortom Stronati. 

Ontdek het Stronati verhaal en doe alvast inspiratie op

Kortom dit markeerde het begin van Stronati keuken & interieurbouw en haar verhaal als een bedrijf in de wereld van hoogwaardige keukens en meubelen.

Wilt u echter een ontwerp op maat voor u tafel, kom gerust dan keer langs in onze showroom in Elst.

Ontdek het Stronati verhaal